Robust,
uw referentie in vastgoed

U het vastgoed, wij de administratie en het beheer. Bespaar tijd, budget en zorgen met Robust en geniet ten volle van uw investering. Service op maat voor het beste resultaat. Bij Robust zit je vast goed!

Plaatsbeschrijving

Bij de aanvang en bij het einde van een huurovereenkomst of renovatiewerken moet tussen beide partijen telkens een plaatsbeschrijving worden opgemaakt. Dat is een gedetailleerde omschrijving van de staat van de woonst, aangevuld met foto's, waarbij eventuele schade in kaart wordt gebracht. Het voornaamste doel is om de partijen beschermen en geschillen te vermijden.

Vertrouw op onze professionele,
snelle service en prijs op maat.

Waardebepaling

Van uiterst belang voor de aan- of verkoop van vastgoed is het taxatierapport. Daarin wordt alle informatie opgenomen die relevant is voor de vaststelling van de waarde van het vastgoed. Dit document is niet enkel essentieel voor financiering bij de bank, maar komt ook goed van pas bij geschillen over de waarde van een pand bij een echtscheiding of erfenis.

Als erkend schatter door VLABEL, kan u rekenen op ons voor een accurate, objectieve en transparante waardebepaling van elk type vastgoed.

Property management

Ook voor het dagelijks beheer van uw eigendom kan u op Robust rekenen. Van communicatie met huurders over administratie en financiƫn tot opvolging van het eigendom en werkzaamheden.

Wij nemen uw zorgen uit handen met efficiƫnt en doeltreffend beheer, en verzekeren dat uw eigendom steeds in goede staat verkeert, zodat u optimaal kan genieten van uw investering.

Team

Dieter Van de Maele
BIV 514.617

dieter@robustvv.be
050 11 31 41

Philip Pintelon
 

philip@robustvv.be
050 11 31 45